Hej tak jak pisałem gdy przed godzina się przedstawiłem że jestem tutaj nowy.
Mam takie pytanie, Jak to jest z głowa Bula do ilu lat rośnie? bo mój Otis ma 5 miesięcy
Klata łapy ładnie się rozwijają mięśnie ale głowę ma taką jakby małą
Zastanawiam się dlaczego się martwisz ta głową. Czy planujesz pieska wystawiać?
Bo jeśli chodzi o zawartość głowy, mam na myśli to co w środku, to uważam, że rozum przyrasta proporcjonalnie do wieku. Niestety jest to proces żmudny i długi, za to jak już zatrybi bull to świetnym kompanem i towarzyszem jest.
5 miesięcy? przecież to dzieciak, wielkość docelową głowy to on będzie miał jak skończy 2 lata, nie ma wcale małej jak na dzieciaka, gorzej chyba z profilem, bo według mnie małej mieć nie będzie wcale jak dorośnie
a pokaż rodziców zdjęcia i jego jakieś z boku
_____________________________ Cerberka już nie ma, została Negra i Landrynka... 1.01.2018 do rodziny dołączył Crimson
Rodowód nie służy tylko do wystawiania...
Twój psiak jest przekochany, a jeśli chodzi o głowę to jego łeb jest odpowiednich wymiarów jak na swój wiek, problem raczej w tym że głowa wcale nie jest bulowa.
Coś z bulla ma ale nie jest to czysty bull bardziej bym stawiała na mieszankę bull-ast.
nieee z astem to on nic wspólnego nie ma, to jest w typie bulteriera starego typu - lata 70,80 takie glowy były, no a teraz bardzo czesto z pseudo takie są łebki, bo rodowodowe hodowle w kierunku innych profili hodują, ze tak powiem
jakiego by tego profilu nie miał, jak juz go masz to go kochaj jaki jest i nie porównuj do wystawowych bulli i NIE ROZMNAŻAJ jak dorośnie, a jak pierwsze Twoje pytanie było, czy głowa jest mała, to nie jest mała i jeszcze mu urośnie, ale profil będzie jaki jest
_____________________________ Cerberka już nie ma, została Negra i Landrynka... 1.01.2018 do rodziny dołączył Crimson
Coś z bulla ma ale nie jest to czysty bull bardziej bym stawiała na mieszankę bull-ast.
nieee z astem to on nic wspólnego nie ma, to jest w typie bulteriera starego typu - lata 70,80 takie glowy były, no a teraz bardzo czesto z pseudo takie są łebki, bo rodowodowe hodowle w kierunku innych profili hodują, ze tak powiem
Kufe ma długą jak dog argentyński w sumie jak się przyjrzeć
Cytat:
jakiego by tego profilu nie miał, jak juz go masz to go kochaj jaki jest i nie porównuj do wystawowych bulli i NIE ROZMNAŻAJ jak dorośnie, a jak pierwsze Twoje pytanie było, czy głowa jest mała, to nie jest mała i jeszcze mu urośnie, ale profil będzie jaki jest