Zarząd Główny ZKwP w dniu 29.05.2013 roku
wprowadził zmianę zasad przyznawania tytułu
Championa Polski.
Z dniem podjęcia tej uchwały obowiązują: trzy CWC od trzech różnych sędziów w tym co najmniej jeden na wystawie rangi klubowej lub międzynarodowej, pod warunkiem, że między pierwszym a ostatnim wnioskiem upłynęło 6 miesięcy
(np. 01.01 do 02.07)
Kurnia... To ja się pomyliłam strasznie Myślałam, że na Mł.Ch.Pl też od stycznia 2012 r. trzeba 4 wygrane... A to przecież dotyczyło dorosłego championatu
W takim układzie moja Replay po wystawie w Łodzi jest Mł.Ch.Pl!
W tamtym roku była rozmowa na temat tego czy w Zakopcu na Klubówce jest małe czy duze cwc, w zwiąku upewnili nas że duże. makdani, zadzwoń do związku by się upewnić.
Tak bo klubówka organizowana przez Klub Terrierów i CTR ma prawo przyznawać tzw duże CWC czyli rangii międzynarodowej. KTTB nie miał dotąd tego prawa ich wystawa mimo, że nazywała się klubowa przyznawała tylko małe CWC rangi krajowej.
_____________________________ Nie jestem Super Nianią...nie cackam się i jak trzeba to przyp....lę!
Odrywam sie od stada,obok siadam, w owczym pędzie giną owce, a ja schodzę na manowce...