jechałam przez Aleksandrów Łódzki, chodnikiem szła pani z bulterierem staruszkiem całym siwiutkim, psina ledwo szła powoli, wygiete nóżki - widac ze stawy siadały, normalnie az mi sie ła w oku zakręciła, taki to był staruszek, niestety nie miałam sie jak w tym miejscu zatrzymac i zagadać, to była ulica Wojska Polskiego (koło 100 metrów przed skrzyzowaniem, co jest kościół), czy to może ktoś z forum?
bardzo jestem ciekawa ile ta starowinka ma latek
czy ktoś zna bulinkę (chyba suczka), staruszkę która często spaceruje z właścicielem w okolicach ronda Grzegórzeckiego w Krakowie?
Często widujemy przejeżdżając samochodem,niestety w godzinach szczytu.
Ruda z siwym pyszczkiem.
Piekne jesienne Buliki milo popatrzec, moj Boks ma dziewiec matka od niego miala mocznice odeszla za TM w wieku 6 lat a ojciec 11.
Wiec taki wiek jak 13,14,15,to dla mnie cos wspanialego.
_____________________________ NIE SZUKAM WROGA,LECZ PRZYJACIELA
# 54
#JERRY Uzależniony Hopscotch Bull Position - Korba & Gucio
jechałam przez Aleksandrów Łódzki, chodnikiem szła pani z bulterierem staruszkiem całym siwiutkim, psina ledwo szła powoli, wygiete nóżki - widac ze stawy siadały, normalnie az mi sie ła w oku zakręciła, taki to był staruszek, niestety nie miałam sie jak w tym miejscu zatrzymac i zagadać, to była ulica Wojska Polskiego (koło 100 metrów przed skrzyzowaniem, co jest kościół), czy to może ktoś z forum?
bardzo jestem ciekawa ile ta starowinka ma latek
A pańcia jak wyglądała?
Może to miotowy brat mojej kochanej za TM Taxi?
Jeśli to on, to w kwietniu skończył 10 lat i wbrew pozorom nadal ma sporo wigoru
pańcia blondynka, tak po 40, i moze wiecej i nawet koło 50 mogła być, włosy krótsze, tak bardziej nie miałam czasu sie jej przyjrzec
psina miała bardzo wygiete nóżki, ewidentne problemy ze stawami powazne, ja go oceniłam tak koło 15 lat bym mu wizualnie dała... no ale ja jechalam, pani po chodniku z psiakiem szła, wiec ocena moze być błedna, mało czasu było
_____________________________ Cerberka już nie ma, została Negra i Landrynka... 1.01.2018 do rodziny dołączył Crimson
# 56
Eeee...
to chyba jego sobowtór.
A myślałam, że w Aleksandrowie tylko jeden taki niepowtarzalny bulik jest.
Wszystko się zgadza poza właścicielką... nawet ulica, bo tam niedaleko mieszkają.
ale nasza Ewa to już ze 6 dyszek ma, spora brunetka więc to chyba nie oni
Zapytam przy okazji czy kojarzy jakiegoś innego, podobnego samca w okolicy.
Pozdrawiam.
ja sie psu przygladałam, oni szli po chodniku z lewej mojej strony, z naprzeciwka jechaly auta, to mi przysłaniały duzy ruch był, pies miał tylne nogi wygiete jak na beczce doslownie i w sumie na to sie gapilam i przed siebie, co by temu przede mna w bagaznik nie wjechac psa bym poznała włascicielki nie, pies miał czarny kaganiec
_____________________________ Cerberka już nie ma, została Negra i Landrynka... 1.01.2018 do rodziny dołączył Crimson
# 58
Ok
Jeśli to byli oni to pies jest z hodowli Dynastia Bulli ur. 20.04.2004 z miotu na "B".
O: Quastor Polaris, M: Boni Zbysz- Bull.
Sama z Ewą po niego jechałam, bo chciała mi Taxi porwać
Niestety nie pamiętam jakie chłop ma imię rodowodowe.
W domu zwany jest Tyfusem
Oby jak najwięcej naszych psów takiego wieku dożywało.
Jego siostra Blue Flower ( moja pierwsza bulina) już drugi rok za TM
Buźka.