Wejdz na strone hodowli Kamionkowa Dolina, chyba zostal piesek, ale rozmawiaj TYLKO z p.Kinga- bo to wg mnie jedyna kompetentna osoba:). Nie wiem jak piesek wystawowo ale jest zdrowy.( Powiedz, ze masz info od Goski od bouvierow).
nie wiem jak w kamionkowej ma sie sprawa z bostonkami ale z bulkami mialam bardzo zle doswiadczenie, zaraz wejde na stronke i popatrze, dzieki dziewczyny i alikane tez zaraz oblukam,
_____________________________ what does it mean, "expensive shoe'?
i ate it because it smelled like you;-)
Agata namów kuzyna na buldożka francuskiego, są zdecydowanie ładniejsze i nie są zezowate, a bostony maja czasami taki nieporządek w oczach. Oczy buldożków są najpiękniejsze na świecie . I ciałko buldożkowe konkretniejsze.Kochajcie buldożki. Warto
Sorki za offa, ale ja tak kocham buldożki, ze nie mogłam się powstrzymać
Sumo nie ma kłopotów z oddychaniem ani z termoregulacją.On z niczym nie ma kłopotów. dobrze znosi każdą temperaturę.No czasami mu się w głowie miesza i myśli , że jest królem zwierząt, ale łatwo go sprowadzić na ziemię, bo inteligentne stworzenie jest i wie gdzie jego miejsce w szeregu.I temperament ma teriera mój Sumcio, bo z kim przestajesz takim się stajesz :mrgreen:Kocham buldożki
kuzyna na buldozka bym namowila, bo to tez moja milosc , ale kuzyn ma dziewczyne, ktora przed bardzo dlugo upierala sie przy yorku, boston jest kompromisem.Ja decyzje popieram bo bostony fajne psiaki i na pewno ciekawsze niz York :evil:Kuzyn mial wczesniej swirnieta boxerke wiec nie dziwie sie , ze boston przypadl mu do gustu a dzieki temu, ze jest dosc malym pieskiem podszedl tez dziewczynie ...poogladalismy razem stronki i pieski z alikany bardzo nam sie spodobaly maja normalne oczy nie zezowate jak to mowi Kikimora krycie bedzie za miesiac wiec spokojnie czekamy;-) dzieki za pomoc i jak tam jeszcze cos uslyszycie to piszcie!
_____________________________ what does it mean, "expensive shoe'?
i ate it because it smelled like you;-)