Dokladny termin zostanie jeszcze ustalony ale bedzie to 15 lub 22 maja 2009
serce - dr Garncarz
BAER - dr Pomianowski
kontakt do organizatorow - bulezbuzy@gmail.com
_____________________________ ... podpisuj dni imieniem swym ...
[ Dodano: Nie Maj 30, 2010 19:55 ]
Przebadane zostaly tylko psy bedace lub pochodzace z hodowli Bulze z Buzy :
BERTA Z KLANU MING - OK
ARTUR GAL BULE Z BUZY - OK
ATENA BULE Z BUZY - OK
XIVA BULDOŻER ARA-SCANIA - OK
COOL BUNIA FAMILY BULDOŻER - OK
gratulacje
grzegorz1970 napisał/a:
My się już zdeklarowaliśmy z całą naszą czwórką
no coz,roznie to z tymi deklaracjami bywa a organizatorzy dowiedzieli sie na dwie godziny przed badaniem ze zaden pies z hodowli Gradus ad Parnasus nie bedzie badany
_____________________________ ... podpisuj dni imieniem swym ...
Gratulacje dla Buli z Buzy! Szkoda że Grzegorz nie przebadał swoich psów
Gratulacje!!!!
tzw. niesmaczny "dowcip" piszącego:
Niebieskooki brat może spowodować szybsze bicie serca, a implanty w uszach mogą zakłócać badanie
No widzę,że idziesz w zaparte Jagna.No cóż.Będziesz musiała się skonsultować z Kasią Misiudą co do defektu u szczeniaka z niebieskim okiem w hodowli.A co do szybkiego przecieku od Państwa Pałków z Buli z Buzy nie było nas dla tego że ktoś nie wywiązał się z warunków finansowych i nas nie było na to badanie stać.I dla nas to nie jest żaden afront o tym publicznie napisać.Państwo Pałkowie zostali przez nas przeproszeni.
I Jagna w końcu zrób sobie rachunek sumienia a wiesz o co biega i się przestań żołądkować .
Ola przed samym kryciem Asperki będę miał przeprowadzone wszystkie badania
I nam też jest przykro,że się nie udało tym razem.
Ale u Państwa Pałków BULE Z BUZY Berta z Klanu Ming została przebadana po oszczenieniu drugiego miotu
A u nas taka jazda.Wszystkie chore.Ciekaw jestem co będzie jak ciężarna będzie Asperka.Może też jest głucha i preparowana.A może Czardaszek ma sztuczne jajko i jest głuchy.A może pójdzie na kanapę pomimo takich nakładów finansowych.
Kurdę a już by się udało oszukać gdyby nie przeleciały zęby
Może by go adoptował niedoszły ksiądz.A tam by miał anielskie życie
Gratulacje dla Buli z Buzy! Szkoda że Grzegorz nie przebadał swoich psów
Gratulacje!!!!
tzw. niesmaczny "dowcip" piszącego:
Niebieskooki brat może spowodować szybsze bicie serca, a implanty w uszach mogą zakłócać badanie
No widzę,że idziesz w zaparte Jagna.No cóż.Będziesz musiała się skonsultować z Kasią Misiudą co do defektu u szczeniaka z niebieskim okiem w hodowli.A co do szybkiego przecieku od Państwa Pałków z Buli z Buzy nie było nas dla tego że ktoś nie wywiązał się z warunków finansowych i nas nie było na to badanie stać.I dla nas to nie jest żaden afront o tym publicznie napisać.Państwo Pałkowie zostali przez nas przeproszeni.
I Jagna w końcu zrób sobie rachunek sumienia a wiesz o co biega i się przestań żołądkować .
Grzegorzu- nic nie będe musiała konsultować - zdanie Kasi na ten temat znam, co nie oznacza, że sie z nim zgadzam- dla mnie niebieskie oko to duże prawdopodobieństwo nosicielstwa genu głuchoty - dlatego AKC (Amerykański Kennel Club) we wzorcu bulteriera wymienia niebieskie oko jako wadę DYSKWALIFIKUJĄCĄ. Kasia Misiuda moje zdanie na ten temat zna od momentu zamieszczenia przez nią na stronie swojej hodowli opisu brata Waszego Czardasza:"... że niebieskie oczko dodaje mu uroku i nie wszyscy sedziowie zwracaja na to uwagę.."
Grzegorzu- rachunek sumienia zrobiony- nie mam sobie nic do zarzucenia wbrew temu co piszesz - "nie wiem o co biega" - proszę oświeć mnie.
Jak to określasz "w zaparte idę", bo pewne rzeczy np. wstawienie implantów w celu postawienia uszu jest dla mnie nieakceptowalne. Tak samo jak krycie psem, bez zrobionego baera, gdzie istnieje realne ryzyko (brat niebieskooki).
Ale u Państwa Pałków BULE Z BUZY Berta z Klanu Ming została przebadana po oszczenieniu drugiego miotu
Mam taka mała propozycje Grzesiu, zajmij się swoją hodowlą, bo mam nadzieję że żaden Twój pies już nie będzie rozmnażany bez jakichkolwiek badań skoro tak skrupulatnie pilnujesz stanu badań w hodowli Bule z Buzy.
_____________________________ Dum spiro, spero - póki oddycham mam nadzieję