Grupa III - Teriery
sędzia: ELŻBIETA CHWALIBÓG na nocnej
MAGDALENA ŚWIĘTOŃ na dzień
teriery typu bull
Opłaty za udział w wystawie wnoszone do dnia 01.02.2010 r.:
- za pierwszego psa (z katalogiem) - 80zł
- za każdego następnego (bez katalogu) - 70zł
- klasa baby - 35zł
- klasa szczeniąt - 35zł
- psy z tytułem Int.Champ. - 35zł
- klasa weteranów (bez katalogu) - bezpłatnie
Hale Stadionu ZAWISZA w Bydgoszczy, ul.Gdańska 163
wiem że Ktarzyna z SIDKIEM i Ola z Bastia bedą
czy ktoś sie jeszcze wybiera???
Przyjedźcie wcześniej, bo w zeszłym roku była straszna ciasnota i dziki tłum. Ta wystawa nie była w hali, tylko w korytarzach obok hali. Jak ktoś później przyjechał, to nie miał miejsca na postawienie klatki.
Dzieki za info
My i tak wczesniej bedziemy bo przyjezdzamy w sobote, wystawiamy szczyle na nocnej a na drugi dzien dziennej do zobaczenia i jeszcze raz dzieki
My wybieramy się i w sobotę i w niedzielę( na 15.30 musze byc juz w Toruniu).Zabierasz potworki?jeśli tak to możemy podjechac naszym karawanem ...jak znajdę chwilę to zadzwonię do Ciebie po południu.Lista psów jest dostepna na stronie Zwiazku.
No chciałbym zabrać stwory, szczególnie Cyryla, żeby zobaczyć jak będzie reagował na taką ilość psów (co do Najki to nie wiem, bo będzie chyba zbyt krótko po cieczce i nie chcę, żeby zrobiła jakieś zamieszanie wśród psów). My jedziemy w niedzielę i zostajemy na nocną, jak dobrze pójdzie i psy/pies będą grzeczne.
Nocna jest w sobote(?) i o niej myślałem pisząc ,że będziemy w sobotę.
Czyli nasz plan- nocna w sobote(z powrotem do domu na nocleg) i przyjazd rano w niedzielę do Bydzi i powrót w okolicach 15 do domu.
_____________________________ Spike w moim sercu na zawsze!
# 10
Ostatnio zmieniony przez yarodh Sro Lut 10, 2010 11:01, w całości zmieniany 1 raz